Grafisch ontwerp

Je kunt bij Designed by C terecht voor een complete branding, waarmee je een onderscheidend merk creëert. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor een los ontwerp zoals een logo, verpakkingen, brochures, geboortekaartjes en meer. Ben je benieuwd naar mijn stijl? Bekijk dan mijn portfolio pagina.

Illustraties

Naast grafisch vormgever werk ik ook als illustrator. Ik werk veel met waterverf en fine line art om een minimalistische en elegante stijl te creëren. Dit doe ik zowel op papier als digitaal. Designed by C creëert unieke en persoonlijke illustraties die passen bij jouw stijl en merk. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor geboortekaartjes en wenskaarten. ​

Illustraties

Naast grafisch vormgever werk ik ook als illustrator. Ik werk veel met waterverf en fine line art om een minimalistische en elegante stijl te creëren. Dit doe ik zowel op papier als digitaal. Designed by C creëert unieke en persoonlijke illustraties die passen bij jouw stijl en merk. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor geboortekaartjes en wenskaarten.

Webdesign

Een goede website sluit naadloos aan op de huisstijl van jouw bedrijf. Of je nu een bestaande website wilt vernieuwen of een nieuwe website nodig hebt, ik help je graag verder met een uniek ontwerp dat past bij jouw stijl en doelgroep. Daarnaast bied ik ook een compleet pakket aan, waarbij ik jouw website ontwerp in combinatie met een volledige huisstijl, wat zorgt voor een duidelijk herkenbare merkidentiteit.